Thema dag EFT - NECEHT

NEDERLANDS  CENTRUM  VOOR  ENERGETISCH  HELENDE  TECHNIEKEN
Ga naar de inhoud

Thema dag EFT

Organisaties

Een 'Thema-dag-Introductie EFT' is bedoeld om mensen in groepsverband aan de hand van een groepsspecifiek thema, de basis van Emotional Freedom Techniques uit te leggen en hen bovendien de helende werking ervan te laten ervaren.
Alle deelnemers krijgen hiervoor een eigen werkschrift. Daarin kunnen ze naast het nalezen van de behandelde stof, ook hun individuele kwesties, weerstanden, uitdagingen en stekeligheden vastleggen, die ze in de praktische werkvormen op het thema zullen opsporen.
Na die werkvormen gaat Sjef in de praktijksessies met de groep zoveel mogelijk van de samen gevonden kwesties met EFT 'oplossen', door ze ook samen 'weg te tappen'.

Elke deelnemer maakt zo letterlijk 'aan den lijve' kennis met EFT en ervaart dus fysiek, wat EFT voor hen kan betekenen in de omgang met alle kwesties die ze in dit dagdeel hebben geïnventariseerd; ook die, die ze wel hebben opgeschreven maar die in de oefensessies niet aan bod gekomen zijn.
Na afloop gaat dan iedereen naar huis met de aangeleerde Emotionele Freedom Techniek. Die kunnen ze zelf blijven toepassen op alles dat ze hebben genoteerd en op alles dat hen ook daarna nog te binnenschiet.
Zo is het 'Thema-dag- Introductie EFT' een speciale handreiking naar een specifieke groep die er energetisch – ook na deze dag – nog lang profijt van houdt.

Het NECEHT geeft het Thema-dag-Introductie EFT  bijvoorbeeld aan groepen:
ZZP'ers+++++++ op het thema  ' Ziek zijn als eigen baas '
Mantelzorgers ++op het thema  ' Wrijvingen '  
Tandartsen++++ op het thema  ' Dentalfobie '
Hulpverleners ++op het thema  ' Spanningen die je meeneemt '
Leerkrachten+++op het thema  ' Druk '
Patiënten++++++op het thema  ' Diagnose ongeneeslijk ziek '
Achterblijvers+++op het thema  ' Euthanasie '
Patiënten++++++op het thema  ' BDE Bijna Dood Ervaring '

Duur: 1 dagdeel van minimaal 4 uur

De kosten voor dit Thema-dagdeel zijn gebaseerd op 2 cursusleiders en zijn daarnaast afhankelijk van de groepsgrootte en andere bijkomstige onkosten.

Organisaties die voor een groep een thema dagdeel willen houden, kunnen voor een goede prijsopgave het beste telefonisch contact opnemen op nummer 020 – 770 45 59.

Inschrijving: via de organiserende instantie of je mailt je belangstelling aan neceht@gmail.com

1092 CG Amsterdam 020 - 770 45 59
Terug naar de inhoud