Onderwijs - NECEHT Website

 Nederlands Centrum voor Energetische Healing Technieken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Onderwijs

Organisaties > Lezingen
 


Vanuit de NECEHT geeft Sjef ook lezingen over EFT en andere energetische healing technieken die hij bij het geven van zijn consulten in zijn praktijk tot zijn beschikking heeft.
Een lezing over Emotionele Freedom Techniques is een algemene inleiding en introductie in deze materie waarbij een aantal basisbegrippen en achtergronden worden belicht en uitgelegd met behulp van een powerpoint.  Daarbij geeft hij meestal ook een korte demonstratie hoe EFT practisch wordt toegepast en kunnen bezoekers vragen stellen over hetgeen ze hebben gezien en gehoord.

Een lezing is een relatief korte activiteit van maximaal 2 uur en is meestal in de avond uren, tenzij deze op aanvraag gehouden wordt voor organisaties en studenten in bijvoorbeeld het beroepsonderwijs.
Zo is het mogelijk de lezing in te bedden in een groter programma en thema van de organisatoren van een congres of in het lesprogramma van een opleiding.

Duur:   's avonds bijvoorbeeld van 20:00 tot 22:00 uur.


Kosten:  
Organisaties die een  lezing voor een eigen groep willen houden, kunnen voor details telefonisch contact opnemen op nummer 020 – 770 45 59.  

Lokatie:   Op aanvraag door het hele land.

Lezingsdagen:
Op aanvraag,  meestal op maandag en 's avonds:  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
  NECEHT  Adres: Kastanjeweg 18 B  1092 CG Amsterdam  020 - 770 45 59
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu