Meta-Medicine - NECEHT

NEDERLANDS  CENTRUM  VOOR  ENERGETISCH  HELENDE  TECHNIEKEN
Ga naar de inhoud

Meta-Medicine

Energetische Behandelingen
META-Medicine® is een naam voor het aanvullende diagnose-model dat de grondlegger ervan, Dr. Geert Rylke Hamer, eigenlijk alleen voor artsen had bedoeld.
Zijn German New Medicine diagnose-model vertrekt vanuit de lichamelijke klacht van de patiënt en geeft toegang tot de onder-liggende psycho-emotionele stress, het conflict of het trauma, dat de aandoening vaak vanuit diens onbewuste veroorzaakt.
Met het wegnemen van de onderliggende emotionele oorzaak, verdwijnt ook de klacht want het lichaam kan zichzelf dan weer genezen.

Hoe logisch dit ook klinkt en voor energy healers ook is; bij veel reguliere artsen vindt dit gedachtegoed nog geen aansluiting; ook al zijn ze het met de CDC eens dat 85% tot 95% van alle aandoeningen een psychosomatische component of oorzaak heeft.
Zij kunnen vaak niets met de totaal andere benadering van ziekte binnen het MetaMedicine model.
Dat gaat uit van de zelf intelligente werking van het lichaam. Je lichaam maakt zo gezien geen fouten want er gaat niks mis. Verschijnselen, symptomen en ziekte betekenen niet dat het lichaam fout is en dat het van buitenaf hersteld of gerepareerd moet worden maar dat het juist geneest.
Artsen zijn niet opgeleid in dit totaal andere paradigma en ze hebben vanuit hun opleiding ook geen andere interventie die haalbaar is binnen de consulttijd die hen tot beschikking staat.

Het META-Medicine model zelf, biedt als zodanig ook geen eigen therapeutische interventie.
Het biedt een holistische kijk op wat wij ziekte noemen en, met in inachtneming van 'mind, body en soul', een manier om vast te stellen wat precies die ziekte veroorzaakt.
Om van jouw klachten af te komen bieden energy psychology en energy medicine binnen de NECEHT wel uitstekende interventies. Bijvoorbeeld in de combinatie van de energetische- met de cognitieve werkwijze in EFT, de Emotion Code en de Body Code.
Sjef maakt in het voorjaar van 2010 deel uit van de eerste groep van vijf in Nederland opgeleide META-Medicine® Consultants. Hij zag vroeg het belang in van dit diagnose-model, in samenhang met zijn energetisch helende behandelingen.
Bij elk intake gesprek past hij het model ook toe in zijn praktijk.

Metamedicine helpt hem als energy healer in zijn detective werk om samen met de cliënt te achterhalen welk trauma, emotionele stressor of conflict ten grondslag kan liggen aan zijn klacht en de diagnose die zijn arts er aan gegeven heeft.
De cliënt heeft hier zelf vaak geen enkel idee van omdat de klacht vanuit diens onbewuste gegenereerd wordt. Ons onbewuste 'praat' met ons via ons lichaam om ons duidelijk te maken dat de spanningen, de lading en energieën die het te verwerken krijgt door een stressvolle, shock situatie ons energie systeem heeft overbelast.
Deze stress-shock zet zich in ons lichaam vast en als deze niet kan worden bevrijd, meldt ons lichaam ons dat we er iets aan moeten gaan doen d.m.v. een klacht. Negeren van die klacht of de symptomen en verschijnselen onderdrukken met bijvoorbeeld pijnstillers, zorgt ervoor dat klachten op den duur vaak verergeren omdat het lichaam er zo op wil aandringen dat de energetische stress-shock ervaring, als oorzaak van de klachten, bevrijd moet worden.
Met META-Medicine vinden we vaak heel gericht de ingang tot de kwestie waar we met jou op kunnen beginnen te werken. Als jij eenmaal weet wat de psycho-emotionele oorzaak met de stress-shock ervaring is van jouw klacht, dan helpt dit inzicht je te begrijpen dat jouw lichaam je niet saboteert en in de steek laat maar dat het je juist helpt; door aan te geven dat er een energetisch trauma is, dat jouw zelfgenezend vermogen ondermijnt. Dit inzicht vergt ook bij jou een omdenken en als dit is bereikt, draagt deze cognitieve shift op zich ook in belangrijke mate bij in jouw helende proces.

Als je ervaart dat je klachten niet beter worden en je wordt misschien niet eens serieus genomen of je wilt door alle bijwerkingen geen pillen meer slikken, dan wil je het misschien over een andere boeg gooien en het bij ons energetisch oplossen.
We helpen je graag als je wilt werken aan je spanningen, klacht of kwestie met een energetisch helende sessie.
Dus bel ons gerust vóór 10:00 uur voor hetmaken van een afspraak: 020 – 770 45 59

1092 CG Amsterdam 020 - 770 45 59
Terug naar de inhoud