Over Ons - NECEHT Website

 Nederlands Centrum voor Energetische Healing Technieken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over Ons

Praktijk


Sjef Verbraaken [1959] is de oprichter van het NECEHT en in zijn praktijk behandelt hij zijn cliënten veelal met een combinatie van verschillende energetisch helende technieken.

 

Voor mentaal-emotionele kwesties gebruikt hij vanuit de 'energy psychology' meestal een vorm van EFT® en voor meer fysiek-medische kwesties gebruikt hij uit de 'energy medicine' ook The Body Code® en Matrix Energetics®.
De precieze vorm van een behandeling, ligt bij hem nooit vast. Hij volgt geen vastliggende protocollen of een vooraf bepaald 'behandelplan'.
Bij een consult krijgt elke cliënt vanuit zijn of haar hulpvraag, precies die interventie uit de
12 methoden of technieken die Sjef kan inzetten, die de cliënt op dat moment het meest ten goede komt. Ook voor het bepalen van de keuze of de volgorde hierin, zijn geen vaste criteria en is er geen stramien. Zo komt het heel vaak voor dat een cliënt in het behandeltraject van meerdere sessies, ook telkens een andere combinatie van energetisch helende modaliteiten meemaakt, om haar bij te staan. Deze werkwijze is niet uniek. Ze hebben er in Amerika natuurlijk al weer een naam voor bedacht; daar heet zo iemand een 'Intuitive Energy Healer'.

Daarnaast traint en coacht Sjef al 30 jaar personen en groepen in het bedrijfsleven alsook privé. Zijn veelzijdige NECEHT cursussen en lezingen over bijvoorbeeld Energy Healing, geven zijn publiek vaak meer dan de beoogde lesstof.  
Met zijn vrije stijl van kennisoverdracht, tuned hij net als in zijn praktijk waar mogelijk in op cursisten en deelt, intuïtief, op een vaak humoristische en confronterende manier, 'cadeautjes' uit die tot denken aanzetten.

Sjef verzorgt binnen de NECEHT de professionele opleidingen die start met de opleiding tot
EFT-Coach.
In zijn zorgzame en detail georiënteerde aanpak streeft hij naar het beste, zonder dat het ooit echt perfectionistisch wordt. Die neiging wordt voornamelijk in toom gehouden door zijn pragmatisme en zijn groot gevoel voor humor. Er wordt altijd wel gelachen in Sjef's lessen en voordrachten maar zeker ook tijdens zijn consulten. Hij houdt dan zowel zijn cursisten alsook zijn cliënten, zijn van John Cleese gekregen adagio voor: “Als je lacht, dan leer je.”

 
 
  NECEHT  Adres: Kastanjeweg 18 B  1092 CG Amsterdam  020 - 770 45 59
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu