Over Ons - NECEHT

NEDERLANDS  CENTRUM  VOOR  ENERGETISCH  HELENDE  TECHNIEKEN
Ga naar de inhoud

Over Ons

Praktijk

Sjef Verbraaken (1959) is wat men wel een 'intuïtieve healer' noemt.
Hij is een therapeut, docent, coach, auteur en de oprichter van het Nederlands Centrum voor Energetisch Helende Technieken.

In zijn Amsterdamse praktijk helpt hij ondernemers, ZZP'ers en ook veel particulieren die overweldigd dreigen te raken door de stress van hun emotionele patronen. Dit ondermijnt dikwijls ook hun gezondheid.
Samen met zijn cliënten werkt Sjef aan de bevrijding van de oorzaken van hun emotionele stresspatronen. Zo herstellen ze hun energie-balans, hun gezondheid
en voorkomen ze burn-out of gevolgziekten met langdurig ziekteverzuim. Deze geïntegreerde aanpak brengt gemoedsrust en geeft mensen hun vitaliteit en het plezier in hun leven terug.
Sjef coacht al 36 jaar privé personen en traint ook groepen binnen en buiten het bedrijfsleven.
In zijn veelzijdige cursussen en colleges geeft hij zijn publiek en cursisten vaak veel meer mee dan de beoogde lesstof. Met zijn vrije stijl van kennisoverdracht tuned hij intuïtief in op iemands persoonlijke behoefte en deelt waar mogelijk, vaak op een humoristische en confronterende manier, 'cadeautjes' uit die tot denken aanzetten. Zo leert hij zijn cliënten en cursisten graag de EFT werkwijze zodat ze ook zichzelf van stress en hun nare emoties kunnen bevrijden.
Sjef voor het bord
Sjef legde zijn unieke inzichten in Energy Healing, die hij tot nu toe alleen met zijn EFT cursisten deelde, voor iedereen vast in zijn boek:  'Gemoedsrust'
met de ondertitel: 'Leven Zonder Angst, Twijfel en Negatieve Emoties'.
Daarmee maakt Sjef het model dat hij hiervoor gebruikt, toegankelijk voor iedereen die zichzelf gemoedsrust wil geven.
Zijn model legt bovendien ook een nieuw fundament onder alle andere 'zelf-hulp-' en 'how-to' boeken. Het leert je hoe je EFT nog strategischer en nog beter in kunt zetten om jezelf van alle negatieve emoties te bevrijden die jouw persoonlijke groei tegenhouden.

1092 CG Amsterdam 020 - 770 45 59
Terug naar de inhoud