Incidenten Trauma Release - NECEHT

NEDERLANDS  CENTRUM  VOOR  ENERGETISCH  HELENDE  TECHNIEKEN
Ga naar de inhoud

Incidenten Trauma Release

Organisaties

Binnen het NECEHT helpt Sjef ook hulpverleners die in hun werk te maken krijgen met ernstig traumatiserende omstandigheden. Dit kunnen professionals zijn die in hun beroep van politieman/vrouw, brandweerman/vrouw, ambulance verpleegkundige/- chauffeur of als defensie personeel dingen meemaken die ze mee naar huis nemen en na een periode nog steeds niet kunnen loslaten.
Dit kunnen ook vrijwilligers zijn die zich als hulpverleners inzetten bij de brandweer, reddingsbrigade of als BHV'er op hun werk.
Stresvolle gebeurtenissen en ervaringen zetten zich vast in ieders energiesysteem en blijven daar soms steken met alle nadelige gevolgen van dien. Zo kunnen er lichamelijke klachten ontstaan en iemand ook mentaal ontregelen en zich ontwikkelen tot een post traumatische stress stoornis [PTSS].

Ook traumatische ervaringen die niet in de beroepssfeer of door werk gerelateerde situaties zijn opgedaan, geven vaak zoveel stress dat we het niet goed kunnen verwerken.
Ongevallen, overvallen, inbraken zijn slechts enkele voorbeelden van zaken die een ernstige wissel kunnen trekken op onze lichamelijke en mentale gezondheid.
Er over veel praten helpt maar ten dele om de onaangename fysieke gevoelssensaties weg te nemen. Ze komen telkens weer op, vooral als deze ook aan de werkplek gekoppeld zijn.

Als dit bij jou het geval is dan kun je het beste contact met ons opnemen om samen te overleggen hoe wij je het beste kunnen helpen.
Zo is het bezoeken van andere pagina's op deze website of een lezing bijwonen over bijvoorbeeld Emotionele Freedom Techniques, een gemakkelijke manier om meer hierover te weten te komen.

Voor organisaties met werknemers die blootstaan aan dergelijke beroepsrisico's is het mogelijk om een dergelijke lezing aan te vragen.
Een lezing is ook in te bedden in een groter programma en thema over werk gerelateerde traumatische ervaringen of bijvoorbeeld in het kader van het lesprogramma van een opleiding.

Lezingen: Op aanvraag, meestal op maandag en 's avonds.

Duur: minimaal 2 uur.

Kosten: Organisaties die een lezing voor een eigen groep willen organiseren, kunnen voor details telefonisch contact opnemen op ons praktijknummer 020 - 770 45 59.

Locaties: Op aanvraag door het hele land.

1092 CG Amsterdam 020 - 770 45 59
Terug naar de inhoud