Voor Wie? - NECEHT

NEDERLANDS  CENTRUM  VOOR  ENERGETISCH  HELENDE  TECHNIEKEN
Ga naar de inhoud

Voor Wie?


In ons centrum werken we aan de energiesystemen van mensen met heel diverse achtergronden en beroepen.
Zo werken we samen met werkgevers om bij hen en hun werknemers de stressbelasting en daarmee het ziekteverzuim in hun bedrijven te verlagen.
Zij hebben al een tekort aan arbeidskrachten en als één van hun werknemers ziek wordt, moeten de collega's een tandje bij schakelen om het werk gedaan te krijgen.
Dit vormt op zich een nieuw risico op stress, overbelasting en burn out.

Veel ondernemers in het midden en kleinbedrijf en bijna alle ZZP'ers kunnen zich helemaal niet veroorloven om zich ziek te melden. Ze werken door en omdat ziekte verschijnselen en symptomen zo langer genegeerd worden, leidt dit bij hen vaker tot ernstige gezondheidsproblemen. Voor hen is het daarom extra belangrijk om de oorzaken van storingen en onbalans in hun energiesysteem op tijd aan te pakken en te verhelpen.
Zij kunnen speciaal hiervoor ook op zaterdagen een afspraak maken.

We helpen natuurlijk graag iedereen die een afspraak maakt voor een sessie om te werken aan hun spanningen, klacht of kwestie en je krijgt zoals gezegd een individuele aanpak van je probleem.
Als je ervaart dat je klachten niet verholpen worden of die wordt misschien niet eens serieus genomen of je wilt door alle bijwerkingen geen pillen meer slikken; dan wil je het misschien over een andere boeg gooien en het bij ons energetisch oplossen.  
Ontdek via een klik op de drie groene balkjes ons hele menu aan mogelijkheden en bel ons gerust voor een afspraak: 020 – 770 45 59

Terug naar de inhoud