Thema Dagdeel Introductie EFT - NECEHT Website

 Nederlands Centrum voor Energetische Healing Technieken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Thema Dagdeel Introductie EFT

Cursussen
 


Een '
Thema-dagdeel Introductie EFT' is bedoeld om mensen in groepsverband aan de hand van een groepsspecifiek thema, de basis van Emotional Freedom Techniques uit te leggen en hen bovendien de helende werking ervan te laten ervaren.

 
 

Hiervoor krijgen alle deelnemers een eigen werkschrift. Daarin kunnen ze naast het nalezen van de behandelde stof, ook hun individuele kwesties, weerstanden, uitdagingen en stekeligheden vastleggen, die ze in de praktische werkvormen op het thema zullen opsporen.
Na die werkvormen gaat Sjef in de praktijksessies met de groep zoveel mogelijk van de samen gevonden kwesties met EFT 'oplossen', door de lading hierop ook samen 'weg te tappen'.

Elke deelnemer maakt zo 'aan den lijve' kennis met EFT en ervaart dus fysiek, wat EFT voor hen kan betekenen in de omgang met alle kwesties die ze in dit dagdeel hebben geïnventariseerd; ook die, die ze wel hebben opgeschreven maar die niet in de oefensessies aan bod gekomen zijn.

 

Na afloop gaat dan iedereen naar huis met een Emotionele Freedom Techniek, die ze zelf kunnen blijven toepassen op alles dat ze hebben genoteerd en op alles dat hen ook daarna nog te binnenschiet.

Zo is het
'Thema-dagdeel Introductie EFT' een speciale handreiking naar een specifieke groep die er energetisch – ook na het event – nog lang profijt van houdt.

Het NECEHT geeft het Thema-dagdeel Introductie EFT bijvoorbeeld aan groepen:

 
 
 

ZZP'ers                  op het thema  ' Ziek zijn als eigen baas '
Mantelzorgers     op het thema  ' Wrijvingen '  
Tandartsen           op het thema  ' Dentalfobie '
Hulpverleners       op het thema  ' Spanningen die je meeneemt '
Leerkrachten        op het thema  ' Druk '
Patiënten              op het thema  ' Diagnose ongeneeslijk ziek '
Achterblijvers       op het thema  ' Euthanasie '
Patiënten              op het thema  ' BDE Bijna Dood Ervaring '

 
 


Duur:
1 dagdeel van minimaal 4 uur

De kosten voor dit Thema-dagdeel zijn gebaseerd op 2 cursusleiders en zijn daarnaast afhankelijk van de groepsgrootte en andere bijkomstige onkosten.

Organisaties die voor een groep een thema dagdeel willen houden, kunnen voor een prijsopgave het beste telefonisch contact opnemen op nummer
020 – 770 45 59.

Inschrijving: via de organiserende instantie of je mailt je belangstelling aan J.M.Verbraaken@chello.nl


 
 
 
  NECEHT  Adres: Kastanjeweg 18 B  1092 CG Amsterdam  020 - 770 45 59
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu